Hero Image

Op 20 oktober organiseert G-sport Vlaanderen een jeugdsportfeest voor jongeren met een beperking

02.10.2024
NEWS

G-sport Vlaanderen nodigt op 20 oktober kinderen en jongeren met een beperking of autisme en normale begaafdheid uit op hun jeugdsportfeest in sporthal Hekers te Zwijnaarde. Ze beloven een dag vol beweging en plezier met sporten als skeeleren, breakdance, hockey en klimmen.

Voor ieder wat wils

Het sportprogramma van het jeugdsportfeest wordt aangepast aan de capaciteiten van de jongeren. Zo worden er sporten aangeboden voor jongeren met een verstandelijke beperking, een fysieke beperking (stappers en rollers) en sporters met autisme en normale begaafdheid. De broers en zussen mogen ook deelnemen aan de activiteiten voor G-sporters en bovendien is er voor de ouders een activiteit voorzien.

Deze sportdag wordt georganiseerd door G-sport Vlaanderen in samenwerking met de sportdienst van Gent en met de steun Sport Vlaanderen. Een deelname aan het jeugdsportfeest kost maar €8, inclusief lunchpakket en tussendoortje. Na 13 oktober is de inschrijvingsprijs €10. Inschrijven kan hier.

Het jeugdsportfeest van G-sport Vlaanderen vindt op 20 oktober 2024 van 10u tot 16u plaats in sporthal Hekers te Zwijnaarde. Jongeren tot en met 18 jaar met een fysieke beperking (roller of stapper), verstandelijke beperking of met autisme én normale begaafdheid zijn welkom om te komen sporten.

VTM
Qmusic
HLN
Belfius